Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Administratörsutbildning - Malmö

November 24, 20169:30 AM - 4:00 PM

Nu lanserar vi den redan mycket uppskattade administratörsutbildningen i nytt format! 

Sommarens startskott av det nya itslearning inledde en period av mycket frekventa och stora uppdateringar av produkten. Dessa förändringar är nödvändiga för att möta era behov på ett bättre sätt. 

Mitt i detta står du - administratören. 

Datum: 24 november
Tid: 09.30-16.00
Plats: Djäknegatan 4, i centrala Malmö
Kostnad: 3495 sek exkl. moms. För och eftermiddagsfika samt lunch ingår. 

Anmäl dig här


Stora uppdateringar kräver att administratören håller sig uppdaterad på vad som är nytt, för att försäkra sig om att plattformen används på bästa sätt och att skolan utnyttjar dess fulla potential. 

Administratörens roll är att vara bryggan mellan organisationen och itslearning. I rollen ingår att sprida information om nyheter och användningsområden men framförallt att tillgodose organisationens behov och önskemål för att ge lärare och elever stöd i det dagliga arbetet.

Under den här utbildningen får du stöd i allt detta och dessutom ges möjlighet att dela erfarenheter med andra i en liknande roll. 

Kursens innehåll:

• Globala och lokala administratörsinställningar och anpassning av era inställningar efter era behov.

• Hantering av hierarkier, användare och kurser, med eller utan integration

• De pedagogiska verktygen, Planeraren,  bedömningar och bedömningsmatriser samt Biblioteket

• Nyare funktionalitet och valbara Nya itslearning samt Roadmapen framåt

• Samarbete inom organisationen – vilka verktyg, ytor och funktioner som kan användas för att främja samarbete och hur de kompletterar varandra (t.ex. Resurskurser, Mallkurser och Biblioteket)

• Att uppmuntra och hjälpa organisationen (Intern support, fortbildning, olika målnivåer för användarna, metoder för att motivera)


Utbildningen är en blandning av teoretiska genomgångar, praktisk handledning, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Därför krävs det att alla deltagare har med sig egen dator för att kunna arbeta i egen site.I och med att deltagarna är en mixad grupp från många olika skolor så utgår vi från en generell itslearning-plattform. Utbildningen genomförs med minimum 6 deltagare per tillfälle. Anmälan är bindande med du kan överlåta din plats

Aktiviteter Video Kontakta oss