Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Ökat engagemang med elevcentrerad undervisning

Malmö, Sverige. 25 mars 2015 – itslearning har precis publicerat ett whitepaper om elevcentrerad undervisning.

Elevcentrerad undervisning innebär att eleverna är med och utformar sitt lärande och uppmuntras att själva inhämta kunskaper. När eleverna inspireras till att skapa fungerar lärarna istället som handledare och stöd. På det här sättet får eleverna makten över sin egen inlärning.

I dokumentet presenteras exempel på elevcentrerade undervisningsmetoder som tillämpas med hjälp av itslearnings plattform. Med itslearning kan lärarna individanpassa undervisningen efter elevens enskilda behov, intressen och kunskap. ”itslearnings mål är att hjälpa pedagoger att hålla jämna steg med elevernas förändrade behov”, säger Gayle Nixon, CMO på itslearning.

itslearning är en branschledande lärplattform för lärare som kan användas för att engagera dagens digitaliserade elever. Plattformen gör det enklare att samarbeta och det blir enklare för eleverna att skapa material och lära av varandra.

Lärare kan enkelt dela material, uppgifter, aktiviteter och prov med elever och föräldrar via personligt anpassade infopaneler.

itslearnings lösning anpassas automatiskt efter olika lärstilar, vilket ökar chanserna för positiva skolresultat.

Ladda ner whitepapern här


itslearning används av över fyra miljoner pedagoger, elever och föräldrar världen över. Över 30 procent av företagets medarbetare har arbetat som lärare och finns ofta med i klassrummen för att lära sig av lärarna. itslearning grundades 1999 och har sitt huvudkontor i Bergen.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss