Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

En hälsning från vår VD Fredrik

Hej,

Efter en händelserik vår går vi nu mot en efterlängtad sommar,  även om värmen inte riktigt dykt upp än så har ”Den blomstertid nu kommer” eller Studentsången klingat ut på de flesta skolgårdar vid det här laget.

Efter att ha avverkat tre månader som VD på itslearning kan jag konstatera att det har varit en fantastisk men intensiv resa att få sätta sig in i en helt ny produkt som skapar möjligheter och värde för våra lärare, elever och vårdnadshavare.

Jag har även haft förmånen att få träffa många av er, våra kunder, och fått ta del av era tankar och funderingar kring itslearning. Jag ser fram emot en fortsatt aktiv dialog med er kunder kring hur vi som lärplattformsleverantör kan stötta er i arbetet med hur digitala verktyg kan underlätta och förbättra den pedagogiska processen.

Vi har under våren välkomnat ett antal nya kunder in i itslearningfamiljen och vi har även utökat vår verksamhet med nya medarbetare. Vår förhoppning och ambition är att fortsätta i samma anda även under hösten.

På itslearning arbetar vi just nu hårt med ett antal införandeprojekt samt med den så kallade roadmap som definierar den planerade utvecklingen av produkten.

Vi har ett tydligt fokus på att  förbättra användarupplevelsen av itslearning så mycket som möjligt. Ni kan även vänta er förbättrningar inom de delar av systemet som hanterar statistik, rapporter och kopplingar till styrdokument samt även ökade möjligheter för mobilt lärande.

Som alltid, hör mer än gärna av er till oss med feedback eller om det är något vi kan hjälpa till med.

Till sist vill jag passa på att önska er alla en glad sommar!

Med vänlig hälsning

Fredrik

Aktiviteter Video Kontakta oss