Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Följ med till Australien!

Behöver du en ursäkt för att åka till Australien i sommar? Följ med mig och en grupp lärarexperter till VisibleLearningPlus-konferensen i Brisbane i juli.

Hur kan lärare omsätta synligt lärande i praktiken? Det får du reda på vid VisibleLearningPlus-konferensen i Brisbane i juli i år. Pedagogiksexperter som John Hattie och James Nottingham kommer att berätta mer om ämnet och jag själv anordnar en workshop.

Syftet med VisibleLearningPlus-konferensen är att ge lärare och skolledningar rätt verktyg för att förstå hur viktiga de är för elevernas lärande och prestationer. Konferensen omfattar ett antal presentationer och workshops i ämnet synligt lärande.

Konceptet synligt lärande, som har utvecklats av John Hattie, handlar om lärare som utvärderar sina egna insatser sett ur elevernas perspektiv och anpassar sin undervisning så att alla elever ska lyckas.

Det blandade klassrummet
Under konferensen kommer jag att anordna en workshop om vad som händer när lärare planerar aktiviteter för ett blandat klassrum (en kombination av ett virtuellt och fysiskt klassrum) så att man kan dra nytta av det bästa från båda inlärningsmiljöerna på ett optimalt sätt.

Jag kommer att visa exempel hämtade från klassrum där lärare arbetar enligt denna metod, inklusive lärare som jag har träffat via min forskning för itslearning.

Boka en resa till Australien
Anmäl dig till en intressant konferens i Brisbane, delta i min workshop och i samtalen om det blandade klassrummet.

Du kan läsa mer om Evidence-konferensen, genomslagskraft och aktiviteter och min workshop på http://visiblelearningplus.com/conference-workshops?page=5

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss