Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy
Kontakta oss

"När vi startar en kurs tillsammans med eleverna ger vi dem stort utrymme att skapa sig en bild av kursens mål med hjälp av ett matrisverktyg."

Lena Joansson
Lärare, Ekbackeskolan


Flipped Classroom

Maximera interaktionen i klassrummet genom att låta eleven utforska koncept och granska material innan lektionen. 

Spela in dina egna videos

Med ett enda klick kan itslearning spela in och bädda in videos i kurser så att eleven får tillgång till allt material på samma ställe. 

Uppmuntra reflektion

Bädda in videos i bloggar, diskussionsforum, enkäter eller undersökningar och uppmuntra eleverna att reflektera över sitt lärande. 

Se vem som har klickat

Med itslearning kan du se vem som har klickat på en video genom personliga eller sammanfattande rapporter som finns tillgängliga på din personliga sida. 

Innehåll från webben

Lägg till Youtube-klipp, Google Maps eller Flickr-bilder direkt på kurssidan för en mer interaktiv upplevelse. 

Anpassad feedback efter elevens behov

Lägg till en video i en bedömning och be eleven svara på några frågor innan lektionen börjar. Granska feedbacken innan nästa lektion för att avgöra hur undervisningen ska se ut. 

Uppmuntra aktivt deltagande

Låt eleven se en video innan lektionen, uppmuntra dem att reflektera över vad de sett för att kunna samarbeta bättre i klassrummet och tillämpa vad de har lärt sig. 

Främjar kommunikation och samarbete

Använd grupp-chatten och videokonferensen, be eleverna att delta i ett virtuellt test. Uppmuntra dem att ställa frågor och delta i elev-elevsamarbete. 


Aktiviteter Video Kontakta oss