Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Flipped learning = få mer tid med eleverna - Stockholm

October 27, 20169:30 AM - 4:00 PM

Använder du itslearning i ditt arbete, men känner att du bara skrapat på ytan? Vill du uppleva lärplattformens fulla potential? Då är detta utbildningen för dig!

Under den här utbildningen går vi igenom hur du får mer kvalitativ tid med eleverna i klassrummet, samtidigt som du låter eleverna ta ansvar för sitt eget lärande. Vi utgår från ett exempel där eleverna ska arbeta i grupp och följer denna process: uppgiften börjar med en annorlunda hemuppgift och sedan arbetar de vidare med denna uppgift i skolan med sina klasskamrater. I klassummet fördjupar sig olika grupper i klassen i olika områden. Under övningen tränar eleverna förmågor såsom skriftlig och muntlig framställning, projektledning, användning av digitala hjälpmedel och reflektionsteknik samtidigt som de fördjupar sig i ämnesområdet.

Under utbildningen utgår du från ditt eget exempel utifrån det ämne du undervisar i och sätter sedan upp detta i itslearning.

Datum: 27 oktober
Tid: 09.30-16.00
Plats: Nalen i centrala Stockholm
Kostnad: 3495 sek. exkl. moms. För och eftermiddagsfika samt lunch ingår. 

Anmäl dig här


Under utbildningen lär du dig mer om:

- teorierna bakom flippat klassum och hur inlärningen kan påverkas genom att arbeta med denna metodik
- hur tiden i klassrummet kan utnyttjas mer effektivt
- hur eleverna kan involveras bättre 

Vi går igenom följande områden i itslearning:

- Mappuppbyggnad
- Test- och uppgiftsverktygen
- Registreringsverktyget
- Diskussionsforum
- Undersökning
- Återkoppling


Utbildningen är en blandning av teoretiska genomgångar, praktisk handledning, diskussioner och erfarenhetsutbyte. Därför krävs det att alla deltagare har med sig egen dator för att kunna arbeta i egen site. I och med att deltagarna är en mixad grupp från många olika skolor så utgår vi från en generell itslearning-plattform. Minst antal deltagare för utbildningen är 6 deltagare per tillfälle.  Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats.  

Aktiviteter Video Kontakta oss