Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

FSO sluter RAM-avtal med itslearning

Den 31 augusti i år så tecknade Folkhögskolornas Serviceorganisation (FSO) ett RAM-avtal med itslearning. Avtalet ger alla folkhögskolor som är anslutna till FSO en möjlighet att köpa itslearnings molnbaserade lärplattform genom ett fördelaktigt erbjudande som har skräddarsytts just för detta avtal. itslearning och FSO har tillsammans tagit fram en implementeringsplan över hur lärplattformen kan integreras för ett framgångsrikt resultat med tillhörande prislista.

Flertalet folkhögskolor och studieförbund använder redan itslearning i det dagliga lärandet. Med ett nära samarbete med dessa, har itslearning dokumenterad erfarenhet av lösningar på vanligt förekommande problem. Bland itslearnings medarbetare finns flera pedagogiska konsulter som har många års erfarenhet av att arbeta på skolor runt om i Sverige och i resten av världen. Tillsammans med itslearnings användare bidrar de till att sätta pedagogiken i centrum. 

- Vi på itslearning är oerhört stolta över samarbetet med FSO. Tillsammans har vi gjort något riktigt bra för alla folkhögskolor som kan ta del av detta erbjudande. Vi har redan många lyckade kollaborationer med folkhögskolor runt om i Sverige, och vi ser nu fram emot att hjälpa ännu fler att lyckas med ett digitalt lärande, säger Fredrik Hörup, VD itslearning Sverige. 

Torsdag den 6 oktober kl 8.30 hålls ett webinar om avtalet med fokus på digitalt lärande och itslearnings lärplattform. Medverkande är Fredrik Carlsson, försäljningschef itslearning och Kim Blomqvist, pedagogisk konsult itslearning. Anmäl dig här

Se RAM-avtalet här.

För mer information: Fredrik Carlsson, försäljningschef itslearning, fredrik.carlsson@itslearning.com, 072 210 90 22 

 

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss