Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Hur kan jag klara mig utan finansiering?

Hur kan utbildningsinstitutioner göra mer med mindre pengar? Och hur kan de använda teknologi för att förbereda sina studenter bättre på 2000-talet?

På ett webinar nyligen visade prisvinnande ICT-förespråkaren, författaren och mediemannen Russell Prue hur utbildningsinstitutioner kan använda teknologi för att lära elever de kreativa och problemlösande kunskaper de behöver på 2000-talet – utan att spräcka budgeten.

Vi måste komma ikapp!

I ett exempel använder Russell den unga självlärda makeup-artisten Lauren Luke. Hon skapar makeup-handledningar på sin YouTube-kanal som har över 109 miljoner visningar och över 450 000 prenumeranter. Russell visar hur vi kan lära oss från Lauren som använder 2000-talets verktyg för sociala nätverk för att marknadsföra sig själv – till skillnad från den nuvarande inställningen inom utbildning och hos de som skapar riktlinjer. "Vi är så långsamma på att anta det inom utbildning – vi måste komma ikapp”, menar Russell.

Utveckla kreativitet och samarbete

Russell pratar om hur skolor kan utveckla elevernas kreativitet och samarbetsförmåga genom att skapa en live-radiostation för skolan. Radiostationen är förstås inte tänkt att ersätta traditionell undervisning, men eleverna kan dra fördel av att arbeta med radiostationen på många olika sätt – och i alla ämnen.

Se detta webinar

Detta webinar är viktigt för alla som har att göra med undervisning och inlärning i dag, från utbildare och rektorer till lokala beslutsfattare.
Vill du se vårt webinar? Klicka här för att registrera dig och ladda ned detta webinar.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss