Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Enkelt underhåll- optimal användarupplevelse

Vi hjälper er att integrera itslearning i ert befintliga system. Målet är att vår plattform ska kommunicera sömlöst med skolans IT-system så att ni kan dela och exportera data efter behov.
Vid behov kan vi hjälpa till att föra över material och information från nuvarande system till itslearning.

API

Med vårt öppna API kan du lägga till de verktyg och funktioner som du behöver, samtidigt som det är smidigt att integrera in redan befintliga verktyg i plattformen. itslearning bjuder ständigt in andra leverantörer för att utveckla tilläggsprogram. Dessa tilläggsprogram finns sedan tillgängliga för lärare och elever i textredigeraren. 

Export Toolkit

Export Toolkit gör det möjligt att föra över material och information från nuvarande system till itslearning och även att exportera information från itslearning..

Användar- och gruppintegrering

Administration av elever, grupper, och kurser är oftast det som tar mest tid för en administratör. Med itslearning sker detta automatiskt eftersom vår lärplattform kan integreras med andra administrativa system. Detta innebär att man inte behöve oroa sig över om eleverna är inskrivna på rätt kurser eller om föräldrarna får rätt information.

 

Single sign-on (SSO) och autentisering 

Med endast ett användarnamn och ett lösenord får du tillgång till itslearnings lärplattform. Vi har olika lösningar som vi kan erbjuda er skola, till exempel fullt FEIDE och ID-gate.

Vill du veta mer om vårt tjänsteutbud?

Kontakta oss för att få mer detaljer om vilka tjänster och utbildningar vårt Services-team erbjuder.

Aktiviteter Video Kontakta oss