Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

it's learning etablerar kontor i Sverige

Sedan 2004 har it´s learning varit etablerat via Partner på den svenska kommun och universitetsmarknaden vilket har resulterat i att 5 Universitet/Högskolor och ett 35-tal kommuner idag använder it´s learning för att stärka utbildningsverksamhetens huvuduppgift – Lärandet.

Då Sverige är en strategisk marknad för it´s learning väljer vi nu att etablera en egen verksamhet för att kunna ta ännu bättre hand om våra befintliga kunder samt fokusera på att fler väljer att bli en del av it´s learning familjen. Detta gör vi med utgångspunkt från våra nya lokaler i World Trade Center i Malmö.

Redan nu letar vi efter resursförstärkning inom sälj och produkt/utbildning. Är du intresserad av att veta mer om vilka tjänster vi letar efter tveka inte att kontakta oss. Håll även utkik på jobbsökarsiterna på nätet.

Vill du veta mer om it´s learning? Vill du få en demo av it´s learning? Vill du förenkla din vardag med it´s learning? Vill du jobba hos it´s learning?

Kontakta vår svenska VD Fredrik Hyltsten, 070-341 46 11 

4 comments (Add your own)

1. Titti Fabritius wrote:
Hej, Fredrik! Jag tror ni behöver mig! Nu kan jag inte bara titta på längre när skolorna misshandlar it-verktygen och kommunerna köper in lärplattformar som alla hatar bara för att implementeringen är obefintlig. Behöver ni nån som vet vad hon gör och ser myntet från alla håll - skicka ett mail så kan vi ta mer på telefon sen! Hade för avsikt att doktorera i ämnet "Facebookifieringen av skolan" men vill hellre stoppa det i praktiken. (För ni vet väl att en av landets största 1-1 skolor hellre använder FB än It's Learning nu, va? Det finns skäl till det jag gärna vill berätta mer om...) Kort om mig: Medielärare med lärarexamen och leg, erfarenhet av implementering av It's Learning som blev bytt mot Fronter i Jönköping, It's Learning i Lidköping som i praktiken bytts mot Facebook, Fronter i Skövde som verkligen skapat lärplattformsallergi (samma nu i Jönköping) och jag rör mig obehindrat i både Mac och PC-miljö. Säljerfarenhet som jag ser som en slags pedagogisk tillgång också.

June 5, 2014 @ 11:46 PM

2. Ibrahim Mohamednur wrote:
Jag kan inte komma in på mitt itslearning konto. Vad ska jag göra?

July 13, 2015 @ 11:28 AM

3. Ibrahim Mohamednur wrote:

July 13, 2015 @ 11:28 AM

4. Titti Fabritius wrote:
Hej!

Det verkar som att denna sida är en bortglömd plats numera?

Kanske dags att uppdatera och ta bort den för det ligger meddelanden som inte är relevanta längre.

May 19, 2016 @ 10:51 AM

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss