Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

itslearning stärker ytterligare sin position i Norden

BERGEN, Norge

Den Norge-baserade pedagogiska leverantören av lärplattformar itslearning förvärvar aktiemajoriteten hos danska Skolesoft och tar ännu ett kliv i sin strategi att bli en viktig global aktör inom utbildningstekniksektorn. Genom förvärvet av Skolesoft, som producerar SkoleIntra, placerar itslearning sig som den största leverantören av lärplattformar i Danmark. Detta gör att itslearning kan erbjuda ännu bättre service och produkter till den danska utbildningssektorn.

"Jag är mycket nöjd med partnerskapet. itslearnings huvuduppgift är att förse lärarna med verktyg som förbättrar undervisningen och elevernas lärande, medan SkoleIntras styrka är kommunikation och samordning. De två systemen kompletterar varandra på bästa möjliga sätt och en nära integration mellan SkoleIntra och itslearning kommer därför att vara mycket fördelaktigt för slutanvändarna", säger itslearnings VD Arne Bergby.

Skolesofts grundare Carsten Borre Larsen och Bent Bolding Thomsen fortsätter på Skolesoft medan de arbetar tillsammans med itslearning för att modernisera SkoleIntra. "En viktig parameter för oss har varit att båda bolagens grundläggande värderingar ​​bygger på att hjälpa lärarna. Ytterst är vi här för att förbättra utbildningen för de ungdomar som studerar i dag och det gör vi genom att hjälpa deras lärare", säger Carsten Borre Larsen

Förvärvet stärker itslearning AS position som en av världens ledande leverantörer av lärplattformar med cirka 250 anställda och mer än fyra miljoner aktiva användare. Förutom Skolesoft har itslearning förvärvat en rad företag de senaste åren i länder såsom Storbritannien. Frankrike och Nederlänaderna.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss