Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

itslearnings CEO ser tillbaka på 2013

Hej itslearning-vänner!

2013 har varit ett spännande år för itslearning. Jag vill gärna dela med mig av några av årets höjdpunkter för oss som företag och för våra användare – alla de lärare, elever och föräldrar runtom i världen som använder itslearning.

Sextioprocentig ökning av antalet aktiva användare

Under 2013 har vi tagit flera stora steg på vägen mot att etablera itslearning som en ledande internationell lärplattform, i takt med att IKT har fortsatt att få en allt viktigare roll i klassrummen världen över. Från ursprunget i lilla Bergen har itslearning vuxit till att bli en global aktör att räkna med. Skolor i allt från Turkiet i öst till USA i väst har upptäckt vilken nytta de kan ha av vår plattform.

I år har vi kunnat fortsätta att etablera oss som Skandinaviens ledande lärplattform genom att många nya skolor och organisationer i Sverige och Finland valt oss som samarbetspartner. Vi har även öppnat ett kontor i Köpenhamn. Kort därpå köpte vi upp danska lärplattformsföretaget SkoleIntra och blev därmed Danmarks största lärplattformsleverantör. Genom förvärvet ökade dessutom i ett slag antalet aktiva itslearning-användare till fyra miljoner.

Vi har tecknat ett nytt distributionsavtal i Litauen som ska fungera som komplement till vår återförsäljare i Polen och kommer att ge en stark ingång till marknaderna i Centraleuropa och Baltikum. På andra sidan Atlanten togs vår plattform i september i bruk hos en av våra största amerikanska kunder, Forsyth County Schools. Lärarna uppgav snabbt att plattformen fungerade bra, både i sociala medier och via andra kanaler, och vi önskar dem lycka till med att utforska resten av möjligheterna med vår plattform.

Rekordmånga samtidiga användare

I år kunde vi notera ett nytt rekord för antalet användare som var inloggade samtidigt. Det är betydelsefullt eftersom det visar hur stor utbredning vår plattform har fått och vilken glädje användarna har av den i sin inlärning och undervisning. Så här många användare har vi naturligtvis bara kunnat få tack vare itslearnings engagerade medarbetare, som hållit intressanta kurser, deltagit i utbildningskonferenser, utvecklat nya funktioner och hjälpt våra användare vidare. Tack vare dem har lärare nu de verktyg de behöver för att kunna göra ett bra jobb i 2000-talets klassrum.

Fler än 200 medarbetare i 14 länder

I dag har itslearning fler än 200 medarbetare i 14 länder i två världsdelar. Det är siffror som kommer att fortsätta stiga under 2014 i takt med att vi fortsätter etablera oss på nya marknader. Vår organisation fortsätter att anställa personer med mycket god kompetens inom både pedagogik och IT. På så vis kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre lösningar för både lärare och studenter i framtiden.

En titt framåt

Under 2013 har vi kraftigt förbättrat användarupplevelsen av plattformen. Till förbättringarna hittills hör en följsam huvudmeny som nu automatiskt anpassas till det utrymme som webbläsaren ger. Både lärare och elever väljer i allt större utsträckning att se undervisningsmaterialet på mobila enheter, och ett användarvänligare itslearning kan bättre tillgodose deras behov. Våra satsningar på följsam design gör att alla användare får samma upplevelse av itslearning, oavsett vilken typ av enhet de använder.

Under 2014 kommer vi att fortsätta arbeta med att förbättra användarupplevelsen och stödet för bärbara enheter liksom med att integrera digitalt innehåll. Vi ska också testa en unik integrering med Office Web Apps. Håll utkik efter mer information om dessa och andra förbättringar framöver!

Vi på itslearning önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Med vänlig hälsning,Arne BergbyBergen, December 2013

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss