Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Just2Easys prisbelönta appar nominerade i BETT Awards

Just2Easy arbetar med att få in kreativa verktyg i klassrummen så att eleverna kan skapa, dela med sig och lära sig i en säker miljö. För tredje året i rad har Just2Easy nominerats i tävlingen BETT Awards, och fyra av deras verktyg finns som appar i itslearning.

Verktygen från Just2Easy har utvecklats för att göra elever till kreatörer. Ett exempel är J2Spotlight, ett enkelt verktyg för stopmotionanimering som itslearnings användare kan hämta i App Library. Med hjälp av J2Spotlight kan alla – även unga elever – snabbt skapa korta animationer. Allt de behöver är en webbkamera och en gnutta fantasi.

Nominerad till de främsta utbildningspriserna

I år har Just2Easys bloggverktyg J2webby nominerats i kategorin ICT Tools for Learning and Teaching. J2webby är i grunden en kreativ plattform som både lärare och elever kan använda för att enkelt och snabbt skapa spännande interaktiva webbsidor.

”J2webby gör det lätt för lärare att skapa och publicera riktigt intressanta resurser för eleverna”, förklarar James Green, företagets chef för utbildningsutveckling.” Lärarna kan lägga till YouTube-filmer, bilder och andra resurser genom att helt enkelt dra filerna, bädda in koderna eller klistra in länken. Vi tror att j2e kan bespara lärare och elever 30–40 minuter av den tid som det tar att skapa en snygg projektsida eller inlärningsresurs.”

Kreativitetsverktyg i itslearning

Förutom J2Spotlight har itslearnings användare tillgång till tre andra Just2Easy-verktyg genom App Library.

JIT: ett webbpubliceringsverktyg för unga elever

J2E: ett publiceringsverktyg för att skapa spännande webbsidor online

J2Vote: ett enkelt röstningsverktyg som kan användas med alla typer av utrustning

Prova Just2Easys verktyg i dag

Du kan prova alla Just2Easys verktyg på deras hemsida.

Fler appar bland finalisterna i BETT Awards

Andra leverantörer av itslearning-appar har nominerats till pris i BETT Awards, inklusive Espresso Group, Encyclopaedia Britannica och 2 Simple Software. itslearning har också nominerats i kategorin ICT Company of the Year i BETT Awards.

Se hela listan här.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss