Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Lansering av den nya snabbstartsguiden för lärare

itslearnings snabbstartsguide för lärare är perfekt för dig som använder itslearning för första gången... och en av våra favoritresurser.


Trots att många tycker att itslearning är relativt enkelt att använda så måste man vänja sig vid det, precis som med alla nya system. Därför skapade vi itslearnings snabbstartsguide för att göra de första veckorna lite enklare.

Snabbstartsguiden tar dig igenom sex enkla steg för att komma igång med itslearning, från den första inloggningen till hur du skapar en kurs och den första uppgiften för eleverna. Det finns skärmbilder och enkla beskrivningar av varje steg samt förslag på hur du går vidare när du är klar.

Används redan av lärare i Turkiet

Vi tycker att vår snabbstartsguide är en av de bästa resurser som vi tagit fram, och den används redan flitigt av lärare i Turkiet.

itslearnings globala utbildare Kat Thorne höll nyligen en ”train-the-trainer”-kurs för en grupp lärare från Gökkuşağı Koleji. I slutet av kursen letade lärarna efter ett sätt att strukturera utbildningen för andra lärare i sin skola. De valde snabbstartsguiden.

”Nästa steg för dessa lärare var att gå tillbaka till skolan och undervisa resten av lärarna i hur man använder itslearning. En del av dem var oroliga för hur de skulle hålla utbildningen enkel och blev jätteglada när jag visade dem snabbstartsguiden. De bestämde sig för att basera utbildningen på dessa steg."

Börja använda snabbstartsguiden redan i dag

Om du är lärare och använder itslearning för första gången kan du ta en titt på snabbstartsguiden redan i dag. Du hittar den på nätet här (där du också kan  ladda ner en PDF-version som du kan ha på skrivbordet under arbetets gång).

Lärarna på Gökkuşağı Koleji visar upp sina kursintyg från itslearning.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss