Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy
Kontakta oss

“För mig är lärplattformen som en livlina, Den ger mig möjlighet att enkelt nå och bemöta alla mina elever.”

Petronella Ekström
Lärare , Risbergska skolan, Örebro.

Underlätta lärandet och öka elevens engagemang

Hjälp varje elev att nå sina mål

Uppmuntra eleven att nå sina mål genom att låta dem utforska, lära, dela och uttrycka sig med hjälp av de digitala verktyg de älskar. Med itslearning kan eleven chatta med lärare och andra elever, kommentera på bloggar och dela material. Allt i en säker miljö online.

Uppmuntrar samarbete mellan lärare

itslearning gör det enkelt för lärare att dela lektionsplaneringar och resurser med hela skolan. De kan också skapa gemensamma ytor där de utbyter kunskap i syfte att förbättra och förenkla undervisningen.

 

Ökad produktivitet- mindre administrativ tid 

itslearning automatiserar rutinuppgifter som bedömningsarbeten, rapportering och insamling av uppgifter - så att lärarna får med tid att fokusera på sina elever. Alla rapporter uppdateras i realtid och kan delas med en knapptryckning. 

Förbättra kommunikationen

itslearnings personliga sidor gör det enkelt att kommunicera med kollegor, elever och föräldrar. Elevens statusrapport, kommande uppgifter och information från skolan kan delas med alla inblandade. Snabbmeddelanden, mail och föräldraportalen bidrar också till att effektivisera kommunikationen. 

Vill du veta mer?

Ta reda på hur itslearning underlättar för eleverna

Aktiviteter Video Kontakta oss