Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

My Big Campus nya kunder till itslearning

Boston 6 maj 2015

itslearning har tillkännagivit ett nytt partnerskap tillsammans med Lightspeed Systems som är grundarna till My Big Campus (MBC). Företaget Lightspeed System har avverkat sin egen lärplattform och valt itslearning som det bästa alternativet för sina My Big Campus-kunder. 

Förutom att hjälpa MBC-användare under övergången till itslearnings digitala inlärningsmiljö är målet med partnerskapet att sträva efter en unik K-12 erfarenhet genom att integrera itslearnings plattform med Lightspeed Systems. 

"Vi har hittat ett sätt att behålla det som våra kunder älskar mest med MBC och samtidigt som vi kommer kunna skapa en avancerad lärplattform. Kombinationen av itslearnings plattform, innehållets höga kvalitet och migration och MBCs säkerhet saknar motstycke.", säger Joel Heinrich, VD, Lightspeed Systems.

För att göra övergången lättare för MBC-kunder kommer itslearning att erbjuda ett speciellt konverteringspaket där alla förskottsbetalningar som gjorts av MBC kommer att krediteras till kundens konto för användning av den nya integrerade plattformen. Företaget erbjuder också en bättre hastighet till kunder övergår från MBC. Mer information kan hittas på http://info.itslearning.net/IL-mybigcampus.html

"Att vi har valts ut av MBC visar värdet på itslearnings lärplattform och verksamhet, säger Arne Bergby, VD på tslearning. "Jag är övertygad om att detta kommer att underlätta för de kommunera som planerar att övergå till en annan plattform inför kommande läsår. "

 


No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss