Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Ny illustrerad barnboksapp för språklärare

One More Story väcker liv i illustrerade barnböcker för att hjälpa barn som läser engelska med deras uttal, intonation, ordförråd och ledighet i uttryck – och naturligtvis deras läsförmåga – och finns nu för alla itslearning-användare i itslearnings App Library.

One More Story är ett onlinebibliotek med mer än 60 illustrerade barnböcker som ackompanjeras av musik. Böckerna högläses av professionella historieberättare och är ett perfekt undervisningshjälpmedel för engelska- eller lågstadielärare.

One More Story har utvecklats av Carl Teitelbaum, som producerade tv-serien Sesam, och hans framlidna syster Rona Roth och väcker läslusten samtidigt som det hjälper elever att lära sig nya ord, uttala dem rätt och tala flytande. Böckerna varierar från tidiga böcker med meningar med tre ord till böcker med ett mer moget innehåll och ett mer sofistikerat ordförråd.

Läsning, uttal och mycket mer

Förutom att lyssna på berättelserna kan eleverna också stänga av ljudet så att de kan läsa själva, lyssna på avsnitten om och om igen tills de kan uttala orden rätt och spela spel i form av hörövningar. Lärarna har också tillgång till ett rapportkort där de kan se vilka böcker som varje elev har läst samt detaljerad information om elevernas spelresultat.

Prova gratis i en vecka med itslearning

One More Story finns nu som en enkel app i itslearning – och du får prova den gratis i en vecka.

  1. Klicka på Add på trädmenyn i infopanelen för din kurs. Välj Browse app library.
  2. Klicka på Include this app under One more Story Free Week.
  3. One More Story finns nu på Add-sidan på din kurs. Klicka bara på Add på trädmenyn i din kurs och välj One More Story från listan med aktiviteter.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss