SE (new draft)

nav-wrap-img

Håll dig uppdaterad

Få de senaste tipsen, tricksen och användarexemplen med itslearnings nyhetsbrev

FÖRETAGET

itslearning är ett globalt marknadsledande företag inom utveckling, distribution och support för lärplattformar och utbildningsprogram.

 

 

BAKGRUND

itslearning började som ett universitetsprojekt!

På 1990-talet var en grupp IT-studenter på universitetsnivå förbryllande över att digitala verktyg och Internetverktyg aldrig användes i undervisningen. De tog saken i egna händer och utvecklade det som blev den första versionen av itslearning-plattformen. Utbildningsplattformen blev genast en succé. Den enorma efterfrågan ledde till att ett av världens snabbast växande teknikföretag, itslearning, bildades.

itslearnings historia säger något om utgångspunkten för vår utbildningsplattform: den har skapats av studenter för studenter och deras lärare!

 

 

 

FAKTA OCH SIFFROR

Grundat 1999

  • Miljontals aktiva användare runtom i världen
  • 50% ökning av antalet aktiva användare varje år
  • Ett av Europas 50 snabbast växande teknikföretag

Kommande events

itslearning anordnar kontinuerligt olika events. Det är events som hålls på lokal plats eller på webben, med kundtalare och med experter från itslearning och givetvis är eventen riktade till olika målgrupper.

Läs mer här

Lediga tjänster


itslearning är ett internationellt företag som växer snabbt i Sverige och vi letar alltid efter engagerade personer som är beredda att arbeta hårt i vårt team.

Om du är intresserad av att arbeta på itslearning, skicka din meritförteckning och ett följebrev till work.se@itslearning.com.

Visa lediga tjänster