Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Din undervisningsmiljö på nätet

Klicka dig vidare och få en gratis visning av vår prisbelönta lärplattform

Testa itslearning gratis

Elevcentrerad undervisning

Målet med elevcentrerad undervisning är att ge eleven möjlighet att utveckla sin kognitiva förmåga i en bra inlärningsmiljö.

Läs mer


 • itslearning-laptop

 • Blended Learning

  Med itslearning kan läraren att skapa aktiviteter och uppgifter som tillgodoser en mängd individuella lärstilar. Det finns också möjlighet att skapa pedagogiska videos och spel, hemsidor, podcasts och mycket annat.  

  Läs mer

Flippat klassrum

Ge eleven möjligheten att lära sig i sin egen takt, låt dem få tillgång till lektionsinnehållet i förväg eller titta på lektionen i repris. 

Läs mer

 • BYOD/1:1

  itslearning hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din 1:1 satsning- oavsett om ni använder dator, mobil eller läsplatta. Lärplattformen ger möjlighet för diskussion, feedback och samarbete samtidigt som eleven får tillgång till lektionsmaterial när som helst.

  Läs mer

 • Formativ bedömning

  Med tydliga inlärningsmål, frekvent och meningsfull feedback samt möjlighet till själv- och kamratbedömning ökar elevens prestationer avsevärt. Med itslearning får läraren tillgång till en mängd funktioner som tillåter dem att anpassa undervisningen efter elevens behov.

  Läs mer

Mer tid för undervisning

itslearning underlättar lärarens arbete och skapar mer tid för undervisning.

Läs mer

 • Individanpassat lärande

  Nyckeln till individanpassat lärande är att identifiera de unika behoven hos varje elev och skräddarsy undervisningen. På så sätt får alla elever lika stor chans att lyckas i skolan.

  Läs mer

 • Kommunikation och samarbete

  Genom att ta del av elevens utveckling håller sig både lärare och föräldrar uppdaterade, vilket i slutändan motiverar eleven att fortsätta framåt i sin utveckling. 

  Läs mer

“Det är mycket som är bra med itslearning, men den viktigaste aspekten är att itslearning underlättar min undervisning och förbättrar elevernas lärande.”

Gunilla Othberg 
Lärare, Richard Steffengymnasiet, Gotland.

Aktiviteter Video Kontakta oss