Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Produktuppdatering 24 mars 2011

En ny version av itslearning har lanserats. I den här versionen har vi gjort det enklare att byta skin för individuella användare eller grupper, förbättrat närvaro-, utvärderings- och uppförandesystem och förbättrat planeraren m.m.

Välj andra skins för individuella användare eller grupper

För att itslearning-upplevelsen ska skräddarsys till den individuella användaren kan administratörer nu bestämma vilket skin som olika personer ska använda.

Ett skin är det grafiska utseendet i itslearning. De förändrar utseendet, och man kan även välja skin med färre knappar och funktioner – så att de elever som har behov av detta upplever det enklare. Nedan visas några exempel på olika skins som man kan välja mellan.

 

Läs mer …

Tidsbesparande förbättringar för närvaro-, utvärderings- och uppförandesystem

Använder du andra system än itslearning för att hantera närvaro, utvärdering och uppförande? Du kan nu använda itslearnings inbyggda system och spara pengar på dina mjukvarukostnader. I de senaste versionerna har vi fokuserat på att öka effektiviteten för våra närvaro-, uppförande- och utvärderingssystem. I den här versionen har vi lagt till följande funktioner:

  • Du kan nu skapa alternativa scheman (A-/B-veckor)
  • Lärare kan ändra närvarouppgifter (tills mentorn har godkänt det)
  • Kommentarer på närvaroanmärkningar kan nu raderas
  • Det är nu möjligt att välja mer än en elev vid registrering av en dags frånvaro
  • Det är nu möjligt att separera heldagsfrånvaro från en timmes frånvaro i närvarorapporten
  • Mentorer kan välja uppförandekommentarer från uppförandeöversikten

Läs mer …

Förbättrad planerare

Planeraren är nu enklare att arbeta med. För att hjälpa lärare att komma igång med planeraren har vi nu lagt till en kryssruta som kan döljas på planeringssidan med en länk till hjälpsystemet. Vid arbete med planeraren sparas nu alla förändringar i bakgrunden.

 

Läs mer …

Bättre support för itslearning vid användning av mobila enheter

Användare som loggar in med en mobil enhet – t.ex. en iPhone eller Android-telefon – kan nu använda den enkla editorn för att arbeta i itslearning (rich-text-editorn stödjer inte mobila enheter). Det här ger mobila användare nästan samma funktionalitet som datoranvändare.

Andra nyheter

Vi har en massa andra uppdateringar också. Den som är tekniskt intresserad kan besöka vår produktblogg för att läsa allt om nyheterna.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss