Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Tack för det här året!

Nu när året snart är till sin ända är det dags att reflektera tillbaka på det som varit, och blicka framåt mot det som kommer.

Men först vill jag tackar er, våra användare, för det här året och för att ni bidrar till att göra itslearning bättre! Vår ambition och vilja är att stötta er att göra undervisningen mer effektiv och inspirerande, och jag hoppas att ni känner att det är något vi lyckas med.

Tillväxt

Vi är nu mer än fyra miljoner itslearning-användare över hela världen! Det är vi såklart mycket glada och stolta över. Under det senaste året har många nya skolor och skoldistrikt införlivats i itslearning-gemenskapen. Några av de större tillskotten är Houston Independent School District (mer än 200 000 elever), Stockholms stad (185 000 elever), Oslo kommun (80 000 elever) och Bremen (57 000 elever).

Vi har dessutom inlett samarbete med plattformen SkoleIntra i Danmark, som används i alla allmänna skolor i Danmark och på Grönland. Detta gör att itslearning nu finns tillgänglig på 17 olika språk.

Under 2015 har vi inte bara haft äran att välkomna nya användare, utan även nya medarbetare. Idag är vi mer än 250 anställda i Europa och USA och vi anställer kontinuerligt nya förmågor med stor kompetens inom t.ex. pedagogik, teknik, och design.

Produktuppdateringar

Vi har lanserat tre produktuppdateringar under det senaste året. Några av nyheterna är nya inloggnings- och startsidor samt uppdateringar av planeringsverktyget, kalendern, föräldraportalen och biblioteket. itslearning är nu IMS-certifierad LTI Tool Consumer. Denna teknik gör det möjligt för lärare att integrera interaktivt innehåll från en växande uppsättning resurser, aktiviteter och verktyg som utvecklas av många olika företag i hela världen.

Användarupplevelse

Vi fokuserar alltmer på att itslearning ska vara så användarvänligt som möjlig genom att avsätta 50 % av våra utvecklingsresurser till användarupplevelsen. Vi har anställt ytterligare experter – webbdesigner och användargränssnittsutvecklare – och bildat två nya team som enbart fokuserar på användarupplevelse. Vi strävar efter att alla ska ha samma positiva itslearning-upplevelse oavsett vilken enhet (telefon, lärplatta, dator etc.) som används.

Framtiden

Under 2015 fortsätter vi att fokusera på användarupplevelsen och stöd för mobila enheter, samt integration av verktyg för samarbete och gemensam redigering med vår plattform. Vi kommer även att presentera en unik integration med Office webb-appar.

Med vision, hårt arbete och passion strävar vi efter att ta fram de mest innovativa undervisningslösningarna för lärare och elever världen över. Håll uppsikt efter ännu fler förbättringar!

Vi på itslearning önskar er alla en fin julhelg och ett framgångsrikt och Gott Nytt År!

Bästa hälsningar
Arne Bergby
Bergen, december 2014

Aktiviteter Video Kontakta oss