Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Tre gratis online-verktyg för att förhöja din undervisning

Är du intresserad av nya verktyg för att förbättra din undervisning? Den prisvinnande författaren och läraren Russell Stannard presenterar tre spännande online-verktyg som kan ge nytt liv till din undervisning.

Om Russell Stannard
Russell Stannard driver teachertraining
videos.com
som erbjuder gratis utbildningsvideor för lärare som vill införliva teknik i sin undervisning och inlärning. Webbplatsen besöks regelbundet av 20 000 lärare varje månad. Russell har fått ett antal utmärkelser för sitt arbete.

På ett webinar nyligen pratade Russell om Todaysmeet, Vocaroo och Jing som alla är gratis. De är enkla att använda också – även för den som inte är så tekniskt lagd

Todaysmeet

Todaysmeet är utmärkt för att engagera studenter i brainstorming. Det gör att du kan skapa ett ”online-rum” där dina studenter kan chatta med varandra och lägga till kommentarer med hjälp av snabbmeddelanden. Du behöver bara lägga till en fråga eller ett tema för att få igång diskussionen. Som ett online-redskap är Todaysmeet perfekt för inlärningssituationer utanför klassrummet. Och, om du håller en lektion eller ett webinar, kan dina användare ställa frågor och kommentera när de är på språng.

Vocaroo

Studenter är olika och behöver uttrycka sig på olika sätt, och ibland är det bra att använda något annat än skriftlig feedback. Där kommer Vocaroo in – ett utmärkt verktyg som låter lärare och studenter lämna feedback genom ljudinspelningar. Låt dina studenter spela in ljud, och låt dem uttrycka sig på nya sätt.

Jing

Ett verktyg för att spela in det man gör på datorn är Jing och kan vara väldigt tidsbesparande. Men hur kan du använda dig av det i din undervisning? Det viktiga är att använda det för att förbättra differentieringen och locka med olika inlärningsstilar. Vissa studenter behöver visuell feedback, och Jing gör det enklare än någonsin att spela in det som händer på datorn. Se ett webinar för att se hur man kan använda Jing för att ge studenten kommentarer om läxan.

Vill du se vårt webinar? Klicka här för att registrera dig och ladda ned..

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss