Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Utan papper i Georgia, USA

Brian DeRose, lärare i marknadsföring på Lambert High, laddar upp allt undervisningsmaterial på itslearning. ”Jag har alltid förlitat mig på teknologi för att hålla ordning på mina saker”, säger Brian.

Papper har alltid varit läraren Brian DeRoses största fiende. Lösa papper, papper i pärmar, häftade papper och – värst av allt – högar med papper.

På college tyngdes hans ryggsäck ner av böcker och – japp – papper. Alla dessa papper följde Brian genom hans utbildning.  Efter college började han arbeta som lärare. Som tur är arbetar han i en tid där teknologin gör att allt mer undervisningsmaterial finns i elektroniskt format.

När han började på Lambert High för att undervisa högstadie- och gymnasieelever i marknadsföring fick han inloggningsuppgifter till itslearning, skolans pedagogiska lärplattform. Då visste han att han fått det verktyg han behövde för att hålla ordning på saker och ting.

Inga fler papper

”Jag har alltid förlitat mig på teknologi för att hålla ordning på mina saker”, säger Brian. ”När jag började använda itslearning försökte jag göra klassrummet så fritt från papper som möjligt. Jag lade upp allt material på itslearning. Det finns ingen anledning att inte göra det i och med att man alltid har tillgång till materialet tack vare att itslearning är en webbaserad plattform. Förr i tiden kunde en elev säga att han hade lagt uppgiften på mitt bord och att jag hade tappat bort det, vilket hade varit fullt möjligt. Nu när jag laddar upp allt på itslearning tappar vi aldrig bort några uppgifter.”

Han medger att inte alla kollegor är lika förtjusta i den elektroniska metoden. Däremot är han glad att han aldrig behövt besöka skolans kopieringsrum, som kan vara väldigt upptaget emellanåt.

itslearning är en one-stop-shop för elever och föräldrar

”Det är helt ok att en del lärare fortfarande kopierar papper till sina elever”, säger Brian. ”De har använt penna och papper i 20 år. De har metoder som fungerar för dem. Men när man har ett så fantastiskt verktyg som itslearning behöver man inte högar med papper. Eleverna hittar allt de behöver på itslearning. Det är en one-stop-shop. Att spara allt på itslearning är även bra för föräldrarna. Om jag vill visa upp elevens arbete på ett föräldramöte öppnar jag bara upp itslearning, tar fram uppgiften och visar den för föräldrarna.

Två elever i Brian DeRoses marknadsföringsklass slutför en uppgift i itslearning.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss