Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Vad är blandad inlärning?

Många utbildare anser att blandad inlärning är den bästa lösningen för dagens utmaningar inom utbildning. Men vad är blandad inlärning? Varför är det så viktigt? Och hur skiljer det sig från det du har gjort tidigare?

Blandad inlärning kan definieras som en blandning av undervisning öga mot öga och online-inlärning. Studenter har vissa valmöjligheter, som var de studerar (på skolan, hemma eller någonstans mitt emellan) och när de studerar (på skoltid, på kvällen eller på helgen). Men det är fortfarande läraren som bestämmer vilka valmöjligheter som finns, liksom vilka delar av studentens utbildning som fullföljs online och vilka delar som fullföljs på lektionen.

Med en uppgång för inlärningsplattformar har lärare och studenter tillgång till en delad inlärningsmiljö online som bara de har tillgång till. Det gör att läraren kan skapa och hantera online-aktiviteter där studenter kan chatta, dela kunskap, ställa frågor, ha åtkomst till inlärningsresurser och slutföra uppgifter online – utan att riskera att internetanvändare kan råka stöta på informationen.

Vi har satt samman en vitbok som behandlar de olika modellerna av blandad inlärning och som visar exempel på hur skolor använder det för att öka studenternas kunskaper och färdigheter. Den rymmer även ett antal enkla tekniker som använder din skolas inlärningsplattform som du kan börja med i morgon.

Ladda ned den här: Blandad inlärning och inlärningsplattformar: Hur du kan börja med blandad inlärning i morgon.

No comments (Add your own)

Add a New Comment


code
 

Comment Guidelines: No HTML is allowed. Off-topic or inappropriate comments will be edited or deleted. Thanks.

Aktiviteter Video Kontakta oss