Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy

Vår historia

itslearning började som ett datatekniskt projekt på Högskolan i Bergen 1998. En grupp studenter funderade över varför digitala verktyg och internet inte var en del av undervisningen.

Målet var ett skapa en webbaserad lärplattform där lärare kunde dela resurser och dokument och elever kunde fylla i uppgifter. Resultatet blev den första versionen av itslearning. 

Plattformen blev en succé, Högskolan i Bergen gillade idén så mycket att de blev itslearnings första kund!

Vårt mål

Vårt mål är att vara marknadens bästa lärplattformen och erbjuda den bästa helhetslösningen för dig och din skola. itslearning hjälper dig att göra din undervisning både bättre och roligare.

En plattform för lärare 

Mer än 30% av våra anställda har arbetat som lärare och vår plattform är speciellt utformad för utbildningssektorn. itslearning hjälper lärare att skapa digitala lärmiljöer och verktyg för att kunna kommunicera effektivt med elever, föräldrar och kollegor. itslearning automatiserar även rutinuppgifter som gör att läraren kan ägna sig åt det de älskar - att undervisa.

Fakta och siffror

  • 7 miljoner aktiva användare
  • Ett av Europas snabbast växande teknikföretag
  • 500 miljoner inloggningar per år
  • 50% genomsnittligt ökning av våra aktiva användare
  • Helägt dotterbolag till itslearning AS med säte i Bergen, Norge. 

15 års erfarenhet

Med mer än 15 års erfarenhet av grundskolor, högskola och universitet fokuserar vi på att leverera en pedagogisk lärplattform till lärare och elever över hela världen.
Sedan starten 1999 i Bergen har vi öppnat kontor i Atlanta, Boston, London, Birmingham, Berlin, Paris, Mulhouse, Malmö, Enschede, Helsingfors and Köpenhamn

Lär dig mer om itslearning

Aktiviteter Video Kontakta oss