Vår hemsida använder cookies för att förbättra din webbupplevelse. För att veta mer läs vår Integritetspolicy
Kontakta oss

itlearnings app
Med itslearnings app kan eleven förbereda sig inför sin undervisning och kommunicera med läraren. 

Läs mer

En lärplattform anpassad för lärare

Vi brinner för utbildning och lärare brinner för oss. Vi uppmanar dig att prata med våra kunder om varför de valde oss och hur vi hjälpte dem att uppnå sina mål. 

Lärplattformen som lärare vill använda

Inom det första året har 80% på din skola börjat använda itslearning. Användarvänlighet är en av de största anledningen till att våra kunder väljer itslearning.

“En av anledningarna till att det är så många som använder itslearning är att det är så lättanvänt. Som användare har jag stor frihet och kan anpassa det efter min grupp eller efter enskilda elever med olika behov.”

Michael Pedersen,
IT-pedagog Djäkeparkskolan

Utöka lärandet utanför klassrummet

Vi har utformat itslearning så att den ska fungera oavsett enhet, operativsystem eller uppkoppling. Vi vill att du ska ha tillgång till vår lärplattform när som helst - och var som helst. 

“Det bästa med itslearning är att alla har tillgång till det överallt och att man på ett enkelt sätt kan sprida information!”

Marie Holmström
 IKT-ansvarig, Trollets förskola

En plattform - maximalt med lärande

itslearning är en helhetslösning som hjälper läraren i sitt dagliga arbete med att planera undervisningen, genomföra lektioner, bedöma utförande och mycket mer!


“Det bästa med itslearning är att allt finns samlat på ett och samma ställe och att det underlättar det formativa lärandet“

Kristina Hagdahl
Lärare, Kristinegymnasiet


Vi lyssnar på dina synpunkter

Alla skolor har sina egna utmaningar och behov. Vi vill hjälpa dig och dina elever att lyckas, därför är din åsikt viktig för oss för att du ska få ut så mycket av plattformen som möjligt. Med itslearning får du inte bara en lärplattform, du får ett pålitligt arbetsverktyg.

"Vi ser att itslearning har tagit till sig de kommentarer vi lämnat om förbättringar i produkten. Vi kommer att använda itslearning under en lång tid framöver.”

Niclas Bjälkenborn
Rektor, Växjö Fria Gymnasium

Upptäck fördelarna med itslearning

Aktiviteter Video Kontakta oss